Miten Ajopelit hoitaa?

Laatu sekä luotettavuus on meille tärkeintä!

Meidän varasto uusiutuu joka viikko ja yrityksen kasvu on suurta. Olemme alkaneet hankkimaan pelkästään ajopelejä jotka vastaavat meidän korkeita huolto,- ulkonäkö sekä luotettavuus kriteereitä. Haluamme nykyään aina tarkistaa, että auto on parhaimmassa kunnossa ja valmiina asiakkaalle.

Tavoitteena on saada hyvin varustettuja siistin kuntoisia autoja jotka palvelisivat teitä vuosia ilman isompia huoltoja.


Haluamme kertoa autosta aina kaiken mahdollisen ja lopputuloksena olisi, että tietäisitte tulevasta autostanne yhtä paljon kun mekin.

Etäkauppa

Olemme etäkaupan edelläkävijöitä ja olemme hoitaneet yli 400 auton kuljetusta ympäri suomea. Kun puhutaan etäkaupasta pitää asiakkaalla olla luottamus liikkeeseen, että auto varmasti saapuu perille ja on semmoinen kun se asiakkaalle on luvattu. Haluamme tehdä kaiken selväksi ennen kuin auto lähtee liikkeestä, koska asiakkaalla on aina 14. vuorokauden palautusoikeus ja täten auton ulkonäkö sekä kunto ja tekninen puoli pitää olla selvät ennen auton lähtemistä. Apuna käytämme video puhelua sekä videoita autosta. Etämyynti on myös nykyajassa suosituin kaupankäynti vaihtoehto, koska ei voi aina olettaa haluamasi auton löytyvän juuri sinun paikkakunnaltasi. Teemme tästä kuitenkin mahdollista kun autot toimitetaan kotiin ja tässä kohdassa asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä.

Maahantuonti

Tuomme myös tiettyinä aikoina autoja ulkomailta kuten, Saksa, -Ruotsi yleensä syynä on suomen sen hetkiset huonot valikoimat. Autot jotka tuomme ovat myyjien hyvin suurella kokemuksella valittu,- kunto tarkastettu sekä historia tutkittu kolarien ja muiden varalta.


Ajopelit jotka saapuvat ulkomailta käyvät maahantuonti tarkastuksen ja meidän liikkeessä vielä fixaus puolen jossa laitetaan ajoneuvo myyntikuntoon.

Tämän jälkeen hoidamme kaikki paperit asiakirjat,- rekisteröinti, muut vastaavat liikkeen puolelta, jotta asiakkaan ei tarvitse kuin huolehtia auton ostamisesta.