Miten Ajopelit hoitaa?

Laatu sekä luotettavuus on meille tärkeintä!

Meidän varasto uusiutuu joka viikko ja yrityksen kasvu on suurta. Olemme alkaneet hankkimaan pelkästään ajopelejä jotka vastaavat meidän korkeita huolto,- ulkonäkö sekä luotettavuus kriteereitä. Haluamme nykyään aina tarkistaa, että auto on parhaimmassa kunnossa ja valmiina asiakkaalle.

Tavoitteena on saada hyvin varustettuja siistin kuntoisia autoja jotka palvelisivat teitä vuosia ilman isompia huoltoja.


Haluamme kertoa autosta aina kaiken mahdollisen ja lopputuloksena olisi, että tietäisitte tulevasta autostanne yhtä paljon kun mekin.

Maahantuonti

Tuomme myös tiettyinä aikoina autoja ulkomailta kuten, Saksa, -Ruotsi yleensä syynä on suomen sen hetkiset huonot valikoimat. Autot jotka tuomme ovat myyjien hyvin suurella kokemuksella valittu,- kunto tarkastettu sekä historia tutkittu kolarien ja muiden varalta.


Ajopelit jotka saapuvat ulkomailta käyvät maahantuonti tarkastuksen ja meidän liikkeessä vielä fixaus puolen jossa laitetaan ajoneuvo myyntikuntoon.

Tämän jälkeen hoidamme kaikki paperit asiakirjat,- rekisteröinti, muut vastaavat liikkeen puolelta, jotta asiakkaan ei tarvitse kuin huolehtia auton ostamisesta.