Haydar

Kun olet ostanut auton meiltä on suuri todennäköisyys, että se auto on tarkasti minun käden kautta valittu jotta te saisitte parhaimman mahdollisen auton käyttöön.

Kokemusta Autojen tuonnista Suomeen ulkomailta minulta löytyy jo 10 Vuotta. Yhteistyön avulla olen tutustunut moniin luotettaviin kumppaneihin joiden avulla saamme parhaimmat autot tänne!

Olen rehti motivoitunut myynnin johtaja ketä haluaa pitää hyvää huolta meidän liikkeestä ja varmistaa, että kaikki asiat hoituvat meidän asiakkaille helposti ja vaivattomasti


''Autot ovat minua kiinnostaneet jo pienestä saakka & tiedän niistä kaikki tarvittavat tiedot, että saan päivitettyä aina oikean myynti varaston asiakkaita varten.

Parasta on se, että saa olla ihmisten sekä autojen kanssa tekemissä ja työtehtävät / pulmat vaihtelee joka päivä. Minulle tulee hyvä fiilis, kun asiakas saa haluamansa auton ja lähtee liikkeestä hymyilen.

Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa minun perheeni sekä kavereiden kanssa, mutta arkeen mahtuu myös 4 divarin futsal

Kristian

Tervetuloa meidän liikkeeseen.

Nuori myyjä joka hoitaa sinulle varmasti oikean auton!

Auto kauppa toimii, silloin kuin neuvottelu sekä luottamus on kunnossa.


''Autoista löytyy jo kokemusta 5 vuotta ja myynnistä noin kolme. 

Tavoitteeni on rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Automyynissä parasta on, että voi olla tekemisissä autojen sekä ihmisten kanssa ja jokainen päivä on erilainen.

Haluan rakentaa itseäni myyjänä kuin myös meidän liikettä, koska parasta on nähdä oman työn sekä ahkeruuden vaikutuksen!

Vapaa ajalla käytän aikani pleikkariin, saliin ja tyttöystävään. Matkustelu on myös lähellä sydäntä!